Бегущая строка

: Для того, щоб підвищити свій освітній рівень, читайте щодня вголос хоча б 15 хвилин. Час карантину – ідеальна можливість запровадити цю традицію.

5.4.18

Нагородження переможців електронного етапу фестивалю "Найрозумніший фантазер"


Вже шостий рік поспіль учні 5-их та 6-их класів усіх шкіл міста подорожують казковим світом книг, беручи активно участь у фестивалі дитячого читання «Найрозумніший фантазер».
 4 квітня отримали свої нагороди дітлахи, що найкраще виконали творчі роботи з електронного розслідування «Секрети острова скарбів» та електронної мозаїки «Відкрий для всіх книжковий світ!».
Привітали та нагородили переможців спритна дівчинка Пеппі Довгапанчоха та мила бджілка «Ната», персонаж казки мелітопольської письменниці Наталії Мацієвської.

Заохочувальні призи та сертифікати за активну участь отримали:

Попов Валерій (5 «Б» НВК №16)
Ковтун Богдан (6 «В» НВК №16)




Наприкінці зустрічі всі присутні прийняли участь у майстер-класі з виготовлення бджілки, героїні казки Наталії Мацієвської «Медокрай», яка поселилась у бібліотечному «Медовому вулику».
Всіх переможців ІІІ етапу фестивалю було запрошено на літературне свято «Країна мудрої книги», яке відбудеться 25 квітня о 14-00 в Палаці культури ім. Т. Шевченка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий