Бегущая строка

: Для того, щоб підвищити свій освітній рівень, читайте щодня вголос хоча б 15 хвилин. Час карантину – ідеальна можливість запровадити цю традицію.

24.4.20

ПРОЄКТ READНЯ

📚 Як пахне література… Як вона звучить? Якими барвами озивається? Завжди по-різному! Але улюблені тексти – обов'язково затишні й теплі! Читати ж для когось – це дарувати обійми, ставати рідними у читанні ❤️ Ось чому проєкт READня – проєкт для великої читацької родини, де для вас читатимуть сучасну літературу медійні, знані, відомі особи. Читатимуть як для своїх ✨
А ви загортайтесь у пледики, беріть горнятка чаю, а згодом – після завершення карантину, то й велосипед, а нас у навушники – і занурюймося у читання, родинні, теплі, обіймальні 🙌  Підписуйтесь на ютюб-канал, пишіть коментарі і запитання, діліться враженнями, адже вимушені паузи можуть стосуватися багато-чого, але аж ніяк не читання! ❤️ Кличте рідних і друзів, хай READня буде великою!
Проєкт за підтримки Творчої агенції "Баляндраси", ГО Центр новітніх ініціатив та комунікації", молодіжної платформи Національна спілка письменників України НСПУ, реалізований Кафедра кіно- і телемистецтва Київського національного університету ім.Тараса Шевченка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий